eGestiune poate fi folosit în orice tip de magazin, fie ca se folosesc coduri de bare sau nu.

Vânzarea se poate face prin 2 interfețe, una standard și una de vanzare rapidă. Căutarea produselor se poate face după categorii, după denumire, după cod sau cod de bare. Toate se pot căuta în aceași căsuță. Produsele se pot cumula pe vânzare, dacă au același preț de vânzare, prin parametri.

Intrările (NIR-urile) se fac ușor, prețurile se completează automat de la intrarea anterioară, se pot caută produsele după codul de bare și se poate folosi aplicația mobilă pentru a scana produsele și introducând cantitățile, după care se transferă pe calculator, pentru finalizare. Dacă introducerea de NIR-uri consumă prea mult timp, se poate folosi inteligența artificiala, pentru citirea facturilor. Mai multe detalii aici.

eGestiune a integrat plata cu BitCoin, prin platforma GoCrypto, fiind fără bătăi de cap pentru comerciant, se vor primi exact banii de pe vânzare în contul bancar al firmei, indiferent de cursul de schimb. Comisioane sunt doar pe tranzacții, similare la plata cu cardul, fără alte taxe. Mai multe detalii aici.

Contactați-ne pentru orice nelămurire!