eGestiune este alegerea perfectă pentru comercianții care vând pe diverse platforme de magazine online și marketplace-uri precum eMag Marketplace, Cel Marketplace, Amazon, WooCommerce, Prestashop, CsCart, NopCommerce, OpenCart și altele. Cu eGestiune, poți automatiza și eficientiza procesul de preluare a comenzilor, actualizare a prețurilor și gestionare a livrărilor.

Funcționalități cheie:

  1. Integrare completă cu eMag Marketplace: eGestiune se integrează perfect cu eMag Marketplace, permițându-ți să urci în masă facturile în contul clientului și să generezi AWB-uri în bulk.
  2. Generare AWB pentru diverse platforme: Cu eGestiune, poți genera AWB-uri în masă nu doar pentru eMag Marketplace, ci și pentru platforme populare de magazine online, precum WooCommerce, Prestashop, CsCart, NopCommerce și OpenCart.
  3. Preluare automată a comenzilor: eGestiune poate prelua automat comenzile de pe platformele de magazine online și marketplace-uri, facilitând procesul de gestionare a vânzărilor și a livrărilor.
  4. Actualizare automată a prețurilor: eGestiune poate prelua automat prețurile de la furnizor din feeduri și actualiza prețurile pe magazinul online, asigurându-te că întotdeauna oferi clienților tăi prețurile corecte și competitive.
  5. Cu programul de gestiune eGestiune poți combina vânzările online cu cele offline și astfel devine ușoară și automată sincronizarea stocului, indiferent dacă se vinde online sau offline.

Cu eGestiune, poți să îți concentrezi energia și timpul pe dezvoltarea afacerii tale, în timp ce software-ul se ocupă de gestionarea comenzilor, actualizarea prețurilor și generarea AWB-urilor. Descoperă acum cum eGestiune te poate ajuta să crești și să optimizezi afacerea ta în mediul online!