Programul de gestiune se poate folosi în domeniul HORECA, cu ajutorul aplicațiilor cross-platform (web-mobil) dezvoltate.

Pentru hotel, s-a dezvoltat o aplicație prin care se pot defini oricâte camere sau tipuri de camere. Rezervarile se pot vedea in mod calendar dar si in mod lista. Pentru hotelurile cu restaurant, se poate trece consumația pe cameră și la decazare, se poate factura cazarea și consumația cumulat sau separat.

Pentru restaurante si cafenele se pot folosi aplicațiile mobile pentru chelneri și bucătari, pentru a diminua mult timpul de servire. O dată ce chelnerul salvează o comandă pe terminalul mobil, ajunge automat pe ecranul din secția produsului, astfel deja se poate începe prepararea lui. Chelnerul poate merge direct la urmatoarea masă, pentru a prelua altă comandă, iar bucătaria nu trebuie să aștepte să ajungă chelnerul cu comanda, cum s-ar face în mod tradițional. Prin aceste optimizari, rezultă un timp mult mai bun de servire a clienților, iar aceștia vor fi mai mulțumiți!

Prin modulul de vanzari POS, puteți sa vindeți selectând produsele, mergând din categorie în subcategorie, până la produse. Din aceasi fereastră se poate vinde direct prin scanare de coduri de bare sau cautare dupa coduri sau denumire. Fiecare client poate poate decide cum îi este mai ușor. Se pot ține bonuri deschise pe mese și să se plătească la final, se poate muta consumația total sau parțial, se poate emite nota de plata, bon de comanda catre bucatarie pe imprimanta termică.

Ne puteți contacta pentru orice nelămurire!