Recomand cu drag aceast sistem de gestiune deoarece mi-a îndepilinit toate cerințele pentru bunul mers al magazinului fizic, dar și cel online. Mai mult mă bucur de un suport prompt și îmi oferă și perspective de viitor, ceea ce mă motivează să ajung la următorul nivel. Când am analizat eGestiune, studiasem în paralel mai multe sisteme de renume, însă de departe raportul calitate-preț m-a făcut să aleg eGestiune și mă bucur pentru alegerea făcută!

Am Deutscher Markt

Recomand eGestiune! Sunt foarte multumit de deschiderea pentru adaptarea sistemului la nevoile noastre ca utilizator, iar interventiile la intrebarile si problemele noastre au fost foarte rapide. Am avut exepriente foarte neplacute cu „mari” companii similare, unde integrarea nu am reusit sa o finalizam nici dupa 6 saptamani. Cu eGestiune a durat doar 3 zile!
eGestiune este compatibil atat cu magazinul pe care il avem in WooCommerce cat si cu eMAG Marketplace, este intuitiv, usor de folosit, din acest motiv ne este foarte folositor! Are emitere AWB integrat, urcare facturi in Marketplace, situatii analitice variate, practic controlezi totul dintr-o singura aplicatie.

Naipocare Romania

Folosim eGestiune de cateva luni si spre deosebire de modul de lucru anterior am descoperit ca totul este mult mai usor, mai rapid, mai simplu.
Am descoperit comenzi noi care ne usureaza munca si ne ajuta sa obtinem rapoarte mult mai rapide si eficiente pentru afacerea noastra. eGestiune este usor de invatat iar prin butonul „Click pentru ajutor de la distanta” beneficiem de suport rapid din partea echipei pentru micile probleme intampinate.
Recomandam cu toata increderea si suntem foarte multumiti de modul in care munca noastra s-a usurat.
Multumim Danicode Solutions.

Elegant Doors

Recomandam echipa Danicode deoarece au reușit să îndeplinească toate cerintele solicitate de conducerea societății privind dezvoltarea softului într-un timp scurt. Pentru orice solicitare a existat mereu o rezolvare constructivă.

Folosind programul am reusit introducerea procedurii de normare a productivității crescând eficientizarea de la 75% la 85%.

Introducerea noii procedurii de aprovizionare a redus timpul de lucru cu 66%, numărul de zile de aprovizionare si ușurarea efectuării comenzilor.

Un lucru important a fost realizarea integrării comenzilor din rețeaua proprie de magazine cu secțiile de producție.

Recomandam eGestiune întrucât este un soft flexibil ce satisface orice cerință. solicitare

Inan Impex Srl.

Folosesc acest soft de aproximativ 2 ani de zile si de la bun inceput am realizat beneficiile acestuia. Softul a fost implementat foarte repede de la inceputul colaborarii iar pe parcurs a fost personalizat periodic dupa cerintele mele specifice activitatii firmei. Printre beneficiile aduse angajatilor si implicit aduse firmei sunt:

Evidenta stocurilor foarte exacta, avand functii foarte utile, cum ar fi alerta stoc, generare necesar, etc.
Posibilitatea personalizarii facturilor foarte simplu;
Prin generarea facturilor cu ajutorul cititorului cod bare se castiga foarte mult timp pretios atat pentru angajat cat si pentru clientul care asteapta factura;
Suport foarte prompt pentru orice problema fie de exploatare a softului, fie de o sugestie.

Avand in vedere costurile scazute de instalare si support, comparativ cu alte firme similare, consider ca am facut o alegere foarte buna si am avut numai de castigat implementand softul eGestiune.

Unicorn Media Production

Ne bucuram ca am ales eGestiune, fiindca este o aplicatie usor de folosit, chiar si de persoane mai in varsta. Modulul de productie este mai performat, fata de aplicatia anterioara si ne ajuta sa economisim timp. Inca un atu este faptul ca atunci cand am dorit sa interfatez aplicatia de gestiune cu magazinul online, au venit cu solutia cea mai buna, pentru ca fluxul de lucru sa fie cat mai eficient.

Farmacia Sara

eGestiune este una dintre cele mai bune aplicatii de facturare, deoarece avem un volum destul de mare de facturare si ne ajuta sa inregistram facturile in programul de contabilitate. Multitudinea de parametri existenti, ne-a ajutat sa mulam aplicatia exact pe nevoile noastre. De asemenea, suportul pentru intampinarea problemelor, este de cea mai inalta calitate.

Logotip

Lucrez cu acest program din 2014, sunt foarte multumit de el, pentru activitatea pe care o desfasor, respectiv drogherie. Se pot face tot felul de rapoarte si vizualizari a vanzarilor, dar cel mai important este ca programatorul poate dezvolta si face orice cerinta de care clientul are nevoie. Din acest motiv, eu il folosesc la 4 domenii de activitate diferite:
1 drogherie
2 pet shop cu vanzare pe kg
3 salon infrumusetare – servicii
4. restaurant fast-food cu interfata touchscreen
Promptitudine maxima din partea programatorului in cazul in care apar diverse probleme!

Blysawena Trade

Colaborarea cu dvs. pentru mine, a fost o placere deosebita. Eram intr-un moment mai greu, cand cei de la vechea aplicatie de gestiune, ne-au abandonat fara absolut nici o instiintare. Am contactat si alte firme specializate in softuri de drogherie, insa pe langa faptul ca erau mult mai scumpe, eram obligat sa schimb si casa de marcat, deoarece nu era compatibila. Cum incasarile din drogheria noastra nu ne permiteau prea mari cheltuieli, singura solutie era sa revenim la vanzarea direct prin casa, renuntand la calculator. Atunci, intamplarea a facut sa am norocul de a va cunoaste, usurandu-mi, prin programul dvs., practic viata. Nu stiu daca ii cunosc toate functiile, insa pentru nevoile mele este perfect.   Va doresc mult succes in continuare!

Nastenmark Com

Colaborez cu aceasta firma de cativa ani. Din momentul in care si-a propus sa construiasca un soft de gestiune, am inceput sa folosesc aplicatia chiar din versiunea beta. Aplicatia s-a tot dezvoltat, cuprinzand in momentrul de fata aproape toate necesitatile unei firme mici sau mijlocii de comert sau servicii. Ceea ce este cel mai important este ca toate sugestiile mele (un consumator final) au fost incluse sau modificate in aplicatie, astfel incat softul rezultat cuprinde toate cerintele practice necesare utilizatorului final. Periodic apar actualizari ce cuprind rezolvari ale problemelor semnalate si dezvoltari noi. Este importanta stabilitatea softului, nu s-au pierdut niciodata date. Operarea este simpla, lucrul facandu-se cu minimul posibil de click-uri sau enter-e. Din orice pozitie se poate ajunge in orice alta sectiune a programului printr-un meniu intuitiv de tip click-dreapta. Recomand acest soft si firma ce se caracterizarza amandoua prin serizotate si eficienta!

Perovi Metalchim